O nama

Zdravko je...

...brend osnovan 2020. godine koji se bavi proizvodnjom i distribucijom proizvoda od orašastih plodova, biljnih napitaka, ovsenih kaša i brašna. Iza same ideje stoji tim od dve osobe, ali u međuvremenu smo svoj tim proširili i širimo i dalje kako bismo realizovali sve ideje. Zdravko je nastao iz potrebe da podelimo ljubav prema zdravoj i ukusnoj hrani sa vama!

Zdravko proizvodi su proizvodi bez dodatog šećera, zaslađivača, aditiva, boja i aroma.  Svaki proizvod sadrži potpuno prirodne namirnice i ima jednostavnu recepturu koju možete naći u opisu proizvoda na sajtu. Važno nam je da uvek imate uvid u sastav i nutritivne vrednosti samih proizvoda. Takođe, svih Zdravko proizvodi su veganski, bez laktoze, posni, a gluten se može pronaći samo u tragovima

5/5
Ja samo moram da javim da sam preoduševljena proizvodima. Ne zna se šta je lepše od čega, od ambalaže do ukusa. Danas smo pravili sutlijaš sa mlekom od lešnika. Ne pamtim kada sam nešto ukusnije probala, a i beba je oduševljena.
Nevena

Sertifikovani proizvodi

Naši proizvodi su sertifikovani veganski proizvodi pogodni za vegane i vegetarijance

Čuvajući prirodu, pripremamo najukusnije proizvode za vas!

Zdravko proizvodnja

Zdravko proizvodnja je smeštena u Batajnici i posluje po principima HACCAP-a. To znači da poštujemo standardne operativne procedure koje su obavezne u proizvodnji hrane, a koje omogućavaju da proizvedena hrana bude visoko kvalitetna i da pri tome smanjimo sve rizike od mogućih kontaminacija – kako kod sirovina, tako i u samom procesu proizvodnje, distribucije i konzumacije proizvoda. Svaki od proizvoda je prošao laboratorijske analize koje garantuju da je proizvod bezbedan za ljudsku upotrebu.

Takođe, mnogi od postupaka proizvodnje se rade ručno i uvek sa puno ljubavi i pažnje kako bi do vas stigli sveži i spremni za degustaciju.

 

Ekološka održivost

Svi Zdravko proizvodi su veganski. Pored toga, većinu proizvoda pakujemo u staklene ambalaže koje su povratne i koje recikliramo tako što ih ponovo koristimo. Pri svakoj vraćenoj ambalaži ostvarujete i popust kako bismo vas podstakli da zajedno sa nama sačuvamo planetu od zagađenja. 

Korpa