Pitanja

Da, naravno. Ukoliko ste intolerantni na laktozu ili vam iz bilo kog drugog razloga ne prijaju namirnice životinjskog porekla, biljni napici mogu biti sjajna zamena. U ponudi imamo pet ukusa: lešnik, badem, indijski orah, pistaći i čoko lešnik.

Rok za biljna mleka je mesec dana dok su neotvorena i tri dana od otvaranja i sve vreme moraju biti u frižideru. Rok za putere i brašna je šest meseci, a za ovsene kaše je četiri meseca.

Da, naše staklene ambalaže su povratne i možete ih vratiti Zdravko kuriru prilikom sledeće dostave. Tada ostvarujete sledeće popuste:

  • 30 din za veliku flašu;
  • 10 din za malu flašu;
  • 10 din za teglicu;

Ukoliko ne vraćate ambalažu nazad, molimo vas da je upotrebite ponovo ili reciklirate odvajajući je u stakleni otpad. Budući da nam je priroda omogućila da uživamo u njenim ukusima i mirisima, važno je da i mi budemo brižni prema njoj, te da je sačuvamo od zagađenja.

Zdravko proizvodi su proizvodi bez dodatog šećera, što znači da ugljeni hidrati iz naših proizvoda dolaze isključivo od samih namirnica koje se koriste. Takođe, proizvodi poput čoko-lešnika ovsene kaše i čoko-lešnik putera u sebi sadrže crnu belgijsku čokoladu sa preko 70% kakaa, ali i takođe, minimalnu količinu šećera. Ukoliko ste osoba sa dijabetesom ili insulinskom rezistencijom, možete pogledati sastave svih naših proizvoda i dodatno se konsultovati sa svojim lekarom ukoliko je to potrebno pre kupovine.

Još uvek ne. Biljni napici moraju biti sve vreme u frižideru, te njihovo slanje za sada nije moguće. Njih je moguće poručiti za dostavu jedino na teritoriji Beograda.

Radimo na tome da omogućimo da naši proizvodi budu potpruno prirodni i sveži, a široko dostupni. Budite strpljivi i hvala vam na razumevanju!

Klikom na dugme prodavnica možete odabrati da li želite dostavu za Beograd ili možete odabrati da želite isporuku koja podrazumeva slanje poštom na teritoriji cele Srbije. Kada se radi o dostavi u Beogradu, nju rade naši kuriri i postoji minimalan iznos za svaku od zona kako bi dostava bila  besplatna. Za dostavu za Beograd su dostupni svi naši proizvodi. Ukoliko se radi o ostatku Srbije, pakete šaljemo poštom (šaljemo sve proizvode osim biljnih mleka) i u tom slučaju se plaća poštarina u iznosu od oko 400 dinara.

U Zdravko proizvodima gluten se može naći samo u tragovima. Naime, Zdravko proizvodi u svom asortimanu namirnica koje se koriste ne sadrži one koje u sebi imaju gluten. Međutim, prilikom transporta namirnica i tokom proizvodnje, moguće je da neka od takvih namirnica dođe u kontakt sa glutenom. Smatramo da je ovo važno naglasiti, budući da postoje različiti nivoi intolerancije na gluten, a Vi  se svakako možete dodatno konsultovati sa vašim lekarom.

Zdravko proizvodi mogu biti dobar saveznik na putu ka promeni ishrane i procesu mršavljenja, budući da se radi o proizvodima od prirodnih namirnica, dobrog nutritivnog sastava koje možete koristiti i kombinovati tako da se hranite zdravo, a da budete siti. Ipak, Zdravko proizvodi nisu magični proizvodi koji skidaju kilograme. Važno je da vodite računa o količini koju unosite, kao kod, uostalom svake namirnice koju konzumirate.

Korpa